Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Poezi me fal qe zemra ime ty kurr s’te harron. | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Poezi me fal qe zemra ime ty kurr s’te harron.

Zemra ime po qane,
dhe shum po vajton,
se ti e ke plagos,
e tash nuk e sheron.

Ti me the se TE DUA,
por aq shpejt me ke harrua,
pse e  dashur keshtu vepron,
dhe mua Zemren ma helmon.

Me fal qe ti them keto fjal,
me fal qe te dashuroj ty maj vajz ,
me fal qe Zemra ime ty te don,
me fal qe zemra ime ty kurr s’te harron.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju