Poezi shko

Shko e mos shiqo mbas,
largohu nga une Ty te thash,
se une shum kam gabua,
qe te kam then “Ty te Dua!”

Kam gabuar qe per Ty kam menduar,
kam gabuar qe ne Ty jam dashurar,
por edhe pa Ty mundem me jetuar,
se dashurine time Ti nuk e ke merituar!

Jam me mir qe jam nga Ti i lir,
po te them Ty Lamtumire,
shko dhe ri atje tash ku je,
dhe te lutem kurr mos u kthe!

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

1 Comment

  1. poezia eshte shum e mire

Shkruaj një përgjigje

Adresa juaj email nuk bëhet publike. Fushat që kërkohen shënjohen me *