Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Kinë, vjen autobusi që kalon mbi makinat | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Kinë, vjen autobusi që kalon mbi makinat

www.RadioMalesia.com

www.RadioMalesia.com

Cudia e fundit për të zgjidhur problemin e mbipopullimit të rrugëve nga automjetet e shumta vjen nga Kina e largët.
Sipas ueb sajtit teknologjik “Engadget”, së shpejti në vendin aziatik do të nisë përdorimi i një autobusi gjigand, i cili do të lëvizë përmes elektricitetit dhe që do të kalojë dy metra sipër makinave.

I prezantuar në maj nga një kompani lokale me rastin e panairit të 13-të të teknologjisë në Pekin, autobusi-galeri do të jetë pothuajse 5 metra i lartë, 6 metra i gjerë dhe me dy nivele.

Kështu, pasagjerët do të ngjiten në katin e sipërm, ndërsa automjetet do të kalojnë poshtë, njësoj si një tunel lëvizës.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju