Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Poezi | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Poezi

╔╗╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣
╚═╩═╩═╩═╩

/(,”)\ ♥♥(“,)
./♥\. + ./█\.
_| |_ ♥ _| |_

Ne ecnim mbi reren e lagur,
shikimi tek ty me mbeti,
Te pyeta se sa me doje ,
ti ktheve syte nga deti.
Prape mbi rere kalonim,
dhe syte e tu veshtroja,
Tu afrova dhe e ndjeva,
qe dhe une sa deti te doja.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju