Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Poezi | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Poezi

♥══╗╔╗ ╔╗╔♫
╚╗╔╝║║♫═╦╦╦╔╗║╚╝╠═╦╦♫
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║║║║
╚═♫╝╚═╩═╩♫╩═╝ ♥╝♫═╩═╝

Po ta shkruaj ne nje flete
Qe kujtim te mbes per jete
Te kam zemer e te kam shpirte
Te mendoj kur eshte nate
Te mendoj kur eshte dhe dit
Te mendoj ne cdo moment
Se te dua shume se ti je shpirti jem
Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju