Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Nis viti i ri shkollor | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Nis viti i ri shkollor

Dyert e shkollave 9-vjecare dhe te mesme jane hapur sot për mijëra nxënës.

Por fillimi i vitit shkollor mbetet gjithnje i vecante për vogëlushët e klasave të para, të cilët do të mësojnë tëe shkruajnë dhe të lexojnë.

Mësueset e klasave të para, tregojne se detyra e tyre është shume e rendesishme por edhe e vacante,pasi ato hedhin themelin ne arsimimin e ketij brezi te ri.

Ne shume shkolla te vendit nuk ka perfunduar pajisja e plote e nxenesve me libra. Drejtoret e shkollave tregojne se brenda dates 15 shtator te gjithe nxenesit do te kene tekstet ne duar.

Rimbursimi i librave do te behet vetem per familjet ne nevoje te cilat do te vertetojne permes nje dokumenti se nuk kane mundesi financiare.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju