Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Tiranë, gjendet një i vrarë me armë zjarri | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Tiranë, gjendet një i vrarë me armë zjarri

Mirash Pali, 40 vjeç, u ekzekutua rreth orës 9 të mëngjesit të së dielës në rrugën “Jordan Misja” në kryeqytet, pak metra, larg burgut 313. (UPDATE)
Trupi i Palit u gjet nga kalimtarët në afërsi të automjetit të tij.

Viktima me origjinë nga Kukësi, kishte disa vite që banonte me qera në Tiranë.

Policia dyshon se ekzekutimi i tij ka motiv hakmarrjen, por ajo tha se ende po punohet për rrethanat e kësaj ngjarjeje.

Gjatë kryerjes së vendit të ngjarjes dhe të trupit të viktimës u ekzaminuan një mori fishekësh, prej të cilave një pjesë e tyre kishin përfunduar në trupin e viktimës duke e lënë atë të vdekur në vend.

Autori i krimit e ka qëlluar në afërsi Mirash Palin dhe më pas është larguar.

Policia e kryeqytetit ka shoqëruar një numër të madh personash që ishin në rrugën Jordan Misja në momentin që ndodhi edhe vrasja.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

1 Komento

  1. nita thotë:

    te dua dhe me shum 
    se shpejti do te lirohesh dhe dot jen ase bashku 

Pergjigju