Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Facebook refuzon ofertën e Microsoft: Nuk shitet | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Facebook refuzon ofertën e Microsoft: Nuk shitet

Facebook refuzon ofertën e Microsoft: Nuk shitet

Facebook refuzon ofertën e Microsoft: Nuk shitet

SHBA- Facebook refuzon ofertën e gjigandit Microsoft për të blerë rrjetin më të famshëm social.

Kompania Microsoft ka konfirmuar se ka tentuar të blejë Facebook-un, për një çmim prej 15 miliardë dollarësh.

Duke folur për panelin e quajtur, “How to get acquired” gjatë konferencës Le Ëeb në Paris, drejtori i Microsoft për Strategji dhe Përvetësime, Fritz Lanman, i është përgjigjur pyetjes së moderatorit, duke thënë “Po, ne kemi tentuar ta përvetësojmë Facebook-un. Ne dhe Facebook kemi pasur shumë ngjashmëri, dikur”.

Me sa duhet, “djaloshi i artë” Mark Zuckerberg nuk ka ndërmend të shesë veprën e tij.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju