Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
7 VITE NGA “9 JANARI” | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

7 VITE NGA “9 JANARI”

www.RadioMalesia.com

www.RadioMalesia.com

“Shkodër mos i harro bijtë e tu”. Kështu është cilësuar protesta që familjarët e tragjedisë së “9 Janarit” janë duke zhvilluar në Tiranë në kujtim të 28 personave nga rrethi i Shkodrës , që humbën jetën në brigjet e Karaburunit, ndërsa tentonin të shkonin në Itali për një jetë më të mirë. Protesta e organizuar nga Shoqata “9 Janari” së bashku me shoqatën “Iliria” ka nisur përpara ministrisë së Drejtësisë, për të përfunduar para dyerve të Kryeministrisë. Familjarët kërkojnë hetimin e funksionarëve të lartë, pasi shteti kishte mundësi ti shpëtonte.
Pak ditë më parë, anëtarët e këtyre shoqatave dhe familjarëve të viktimave të tragjedisë së shënuar në fillimin vitin 2004, shpërndanë fletushka nëpër qytetin e Shkodrës. Ata bënin thirrje për të marrë pjesë në protestë. Drejtuesit e shoqatës kërkojnë të sensibilizojnë strukturat përkatëse dhe t’u tregojë se premtimi i dhënë për të zbardhur ngjarjen nuk është mbajtur prej tyre. 8 nga viktimat e tragjedise se 9 janarit rezultojnë ende të zhdukur.
VIKTIMAT E 9 JANARIT Liza Martini, 35 vjeçe, Shkodër qytet; Alfred Lleshi 19 vjeç, Vau i Dejës, Shkodër; Paulin Pushimaj 21 vjeç, Vau i Dejës,Shkodër; Tom Gjoni 18 vjeç, Gomsiqe, Vau i Dejës, Shkodër; Gëzim Fusha 18 vjeç, Abat, Dukagjin, Shkodër; Liza Prenga 37 vjeçe, Dajç, Shkodër; Arben Prenga 24 vjeç, Dajç Shkodër; Rasim Miruku 55 vjeç, Dajç, Shkodër; Besmira Miruku (Dibrati) 16 vjeçe, Dajç, Shkodër; Sadik Doçi (Rakaj) 24 vjeç, Shkodër, qytet; Gëzim Kurtaj 33 vjeç, Golem, Shkodër; Oltion Jacaj 23 vjeç, Dobraç, Shkodër; Ridvan Lumaj 16 vjeç, Shkodër, qytet; Mark Ndou 18 vjeç, Shkodër; Tonin Toka 19 vjeç, Bardhaj, Shkodër; Marlen Mhillaj 20 vjeç, Shkodër, qytet; Dritan Hetaj 32 vjeç, Shkodër, qytet; Agron Markaj 24 vjeç, Rrjoll, Malësi e Madhe; Shpëtim Dizdari, 34 vjeç, Pukë, banues në Shkodër, 20. Skafisti nga Vlora, TE ZHDUKURIT E TRAGJEDISENdue Sanaj, 21 vjeç, Shosh , Shkodër, Artan Sagrini 33 vjeç, Shkodër, qytet, Arian Gjilaj, 29 vjeç, Golem , Shkodër, Marjana Zajeti 18 vjeçe, Shkodër, qytet, Kreshnik Bjeshka 25 vjeç, Shkodër, qytet, Fahrije Mehemeti (Dizdari) 34 vjeçe, Gruemirë, Malësi e Madhe, Gjin Grizha 19 vjeç, Kelmend, Malësi e Madhe, (Niçaj) 16 vjeçe, Malësi e Madhe

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju