Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Topi i vendosur: Zgjedhjet më 8 maj | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Topi i vendosur: Zgjedhjet më 8 maj

Presidenti i Republikës është i vendosur për mbajtjen e zgjedhjeve lokale më datë 8 maj, ashtu siç i ka dekretuar muaj më parë.
Pikërisht për çështjen e zgjedhje, me kërkesë të tij, Presidenti ka kërkuar të takojë të hënën në orën 11 kreun e prezencës së OSBE-së në Tiranë, Eugen Volvarth.

Nuk dihen cilat do të jenë kërkesat që kreu i shtetit do t’i parashtrojë ambasadorit Volvarth, por ky vullnet për mbajtjen e zgjedhjeve lokale brenda datës së dekretuar, shkon në të njëjtën linjë me atë të partnerëve ndërkombëtarë.

Prej disa javësh tre nga anëtarët në pakicë në KQZ-së, që janë propozuar nga opozita, nuk po marrin pjesë në mbledhjet e KQZ-së. Kurse Partia Socialiste dhe Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut nuk kanë paraqitur ende emrat për anëtarët e KZAZ-ve, që jane komisionet e zonave të administrimit të zgjedhjeve.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju