Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Arbitri ndëshkon me karton të… padukshëm | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Arbitri ndëshkon me karton të… padukshëm

Peter Walton, një arbitër anglez, ka nxjerrë një karton “imagjinar” të verdhë pasi atë të vërtetin e kishte harruar në dhomat e zhveshjes.
Në një ndeshje të Premier League (Birmingham-Everton), arbitri kuptoi që kishte harruar kartonat në momentin që do të ndëshkonte një futbollist të Birminghamit.

Pasi kontrolloi mirë xhepat, 51-vjeçari Walton doli nga situata duke ngritur dorën sikur po mbante një karton.

Një tifoz tha: “Ishte situatë shumë për të qeshur dhe amatoriale në të njëjtën kohë. Nëse unë nuk do të merrja veglat e mia në punë do të më pushonin në vend.”

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju