Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Shkodër, arrestohen dy grupe grabitësish | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Shkodër, arrestohen dy grupe grabitësish

Policia e Shkodrës ka arrestuar dy grupe kriminale. Grupi i parë përbëhej nga 5 vetë të moshës nga 16 deri në 18 vjec.
Ata kishin tentuar t’i merrnin një biznesmeni 80 mijë euro përmes një gjobe, e cila nëse nuk paguhej atij i kërcënohej jeta.

Të pestë adoleshentët janë arrestuar në flagrancë në momentin që prisnin të merrnin pjesën e parave të pretenduar përmes gjobës.

Sipas policisë së Shkodrës, grupi i gjobëvënësve është mabajtur nën mbikëqyrje për disa kohë përmes përgjimit në terren nga agjentë specialë, si edhe përmes përgjimit të bisedeva telefonike.

Policia ka sekuestruar si provë 6 celulare, një motocikletë tip “Piaggio”, një pistoletë të tipit “Zastava”, si dhe një maskë.

Të pesë të arrestuarit janë dërguar në Tiranë, ku hetimet e mëtejshme po kryhen nga Prokuroria e Krimeve të Rënda.

Ndaj tyre janë ngritur akuzat e “zhvatjes me anë të kanosjes ose dhunës, e kryer në bashkëpunim” dhe “mbajtje pa leje të armëve dhe municioneve luftarake”.

Ndërsa grupi i dytë i arrestuar përbëhej nga dy të rinj të cilët ishin dënuar më parë nga gjykata e rrethit, pasi në shkurt të këtij viti i kanë grabitur nën kërcënimin e armëve një sasi parash shtetasve Sh. Kuka dhe F. Kuka, banues në Koplik të rrethit Malësi e Madhe.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju