Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Ike u largove | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Ike u largove

Ike u largove
Zemren ma helmove
Une luajta me ty
Sa ishe ti ketu
Ike u largove
Zemren ma dhurove

Kur me thane se kishe vdekur
Une qava me lot e jo per te qeshur

Qava,qava pastaj u qetesova
Fillova per te qeshur
E pataj te kuptoja

E kuptova c’ishte vdekja
C’ishte semundja
E c’ishte tjetra

E kuptova c’ishte vetmia
C’ishte shoqja
Dhe e gjithe shoqeria

E kuptova qe ishte ankth ky
Por une te dua shume,shume ty.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju