Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Policia e Tiranës aksion për bllokimin e motorëve pa dokumenta | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Policia e Tiranës aksion për bllokimin e motorëve pa dokumenta

Shërbimet e komisariatit numër 2 të Tiranës kanë bllokuar gjatë mbrëmjes së të mërkurës 25 motorë që lëviznin pa dokumentacione apo targa identifikuese. Operacioni i komisariatit vjen pas disa ngjarjesh kriminale grabitje dhe sulme me armë, ku autorët kanë përdorur apo janë larguar me motorë. Mjetet e bllokuara janë vendosur në oborrin e komisariatit, ndërsa inspektorët kanë nisur verifikimet, pasi për pjesën më të madhe të motorëve ka dyshime që janë të vjedhura brenda dhe jashtë vendit. Kontrollet për motorët pritet të vijojnë edhe në ditët e tjera të marsit, ndërsa operacionit do t’i bashkohen edhe komisariatet e tjera të Tiranës. Motorët janë përdorur nga grupet kriminale për t’u larguar nga vendi i ngjarjes. Mungesa e targave apo e regjistrimit të tyre e vështirëson identifikimin dhe gjetjen e pronareve apo përdoruesve të tyre.

Policia e Tiranës aksion për bllokimin e motorëve pa dokumenta

Policia e Tiranës aksion për bllokimin e motorëve pa dokumenta

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju