Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
URUÇI: ANETARE TE PS U BLENE NGA PD DHE LSI | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

URUÇI: ANETARE TE PS U BLENE NGA PD DHE LSI

Anetare te partise socialiste te qytetit te Shkodres, u blene nga strukturat e PD-se dhe LSI-se, per mungese te rezultateve te PS ne zgjedhje. Nje deklarate e tille eshte bere nga kreu i partise socialiste te rrethit te Shkodres Genc Uruci…..

Nga ana tjeter, Uruci, ka folur edhe per riorganizimin e strukturave te partise socliste ne qytet si dhe mbledhjen e asamblese….

Tashme Partia Socialiste e qytetit te Shkodres, pas emerimit te Luan Hetes ne krye te kesaj force, pritet te nise nje faze te re te drejtimit ne organizmin e te gjitha strukturave te kesaj force politike.

URUÇI: ANETARE TE PS U BLENE NGA PD DHE LSI

URUÇI: ANETARE TE PS U BLENE NGA PD DHE LSI

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju