Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Van Nistelrooy mendon tërheqjen nga futbolli | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Van Nistelrooy mendon tërheqjen nga futbolli

Sulmuesi hollandez Ruud van Nistelrooy po mendon tërheqjen nga futbolli profesionist pas përfundimit të këtij sezoni edhe pse ka saktësuar se vendimin përfundimtar do e marrë muajin e ardhshëm.

“Nuk e di nëse do të vazhdoj të luaj me Malagën apo do të tërhiqem nga futbolli. Mundësitë janë 50 me 50. Në prill do vendos se çfarë do të bëj me karrierën time”, theksoi qendërsulmuesi për mediat spanjolle.

“Kontrata më përfundon këtë sezon dhe jam 36 vjeç. Më duhet të mendohem mirë dhe të flas me drejtuesit e klubit”, shtoi Van Nistelrooy.

Hollandezi u ble nga Malaga verën e kaluar. Më parë ai ka luajtur për Den Bosch, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid dhe Hamburg.

Van Nistelrooy mendon tërheqjen nga futbolli

Van Nistelrooy mendon tërheqjen nga futbolli

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Pergjigju