Warning: Creating default object from empty value in /home/treeads/7B7XRX0N/radiomalesia/wp-content/plugins/more-fields/more-fields-object.php on line 140
Barcaleta Shqip | Radio Malesia.com

Ky opsion vendos faqen origjinale te RadioMalesia.com. Duke vendos faqet qe keni mbyllur.

Rivendos

Barcaleta Shqip

No Time For A Haircut!

A guy sticks his head round the door of the barbershop and asks, ‘How long before I can get a haircut? The barber looked around the shop full of customers and said, ‘About 2 hours’, ‘OK’ said the guy and... (Vazhdo leximin)

Tre hajduta

Tre hajduta po vidhnin tek nje shtepi dhe tek po dilnin nga shtepia pasi moren cfare deshen i zoti i shtepise i shikon dhe keto ja fusin vrapit.Kur keto po vraponin dhe i zoti i shtepise po bertiste dhe thoshte:Kthehuni... (Vazhdo leximin)

Tagged with:         

Djali me biçikletë

Nje djale i lutet babait qe ti bleje nje biçiklet dhe babai ja ploteson deshiren.Nje dite djali niset per udhetim dhe e lith biçikleten ne nje shtylle korendi ku ishe shkruar nje lajmerim vdekje per nje vajze por djali nuk... (Vazhdo leximin)

Tagged with:     

Derri dhe Greku

Ishin tre burra një Gjerman një Amerikan dhe një Grek, kishin të benin një konkurs kush do rrinte më shum me Derrin brenda ne kasolle te derrit. Epo mir hyn Gjermani i pari, rri brenda një orë edhe del jasht... (Vazhdo leximin)

Tagged with:     

Gruaja e Gimit

Gruaja e Gimit

Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vet qe Gimi vdiq. – Shkoj un,... (Vazhdo leximin)

Tagged with: