Marketing

RadioMalesia.com Sponsor Info

RadioMalesia.com eshte webi kryesor per malesort nga gjitha vendet e planetit.

Kush e viziton webin RadioMalesia.com?   Shumica  e vizitoreve tone  jane Malesor, nga zonat e Malesise te Shqiperise, Malesia e Madhe,  Kastrati, Bajza, hoti, Kopliku, Mali i zi Montenegro  e vende tjera Malesore. Nje pjese nga kosova,  Dhe nje pjese e madhe e malesoreve  vjen nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Nga Europa  Anglia, Italia, Belgjika, Gjermania, Greqia, Franca, e disa vende te tjera te Europes.

Shiko Harten e  vizitoreve.

Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Kliko ne foto per ta zmadhuar
Kliko ne foto per ta zmadhuar

 Fotoja me poshte tregon cmimet e reklamave dhe vendin se ku do te shfaqet.

Ju lutem klikoni mbi foto qe ta shikoni me qarte.

Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Kliko ne foto per ta zmadhuar.
Per me shume informacione  ju lutem na shkruani ne email 123albania@gmail.com
flm
Stafi.

 

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)

Shkruaj një përgjigje

Adresa juaj email nuk bëhet publike. Fushat që kërkohen shënjohen me *